Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr

Priser i:

Till kassan
Mina sidor

» Tjäna pengar till klassresan!
» Besök oss i Gränna
» Tillverkning
» Länkar & Återförsäljare
» Köpvillkor/FAQ
» Miljöpolicy

VISA MasterCard Diners

http://www.polkapojkarna.se/gin--tonic-50g--gratis-p-860-c-154.aspx bild1.jpg
http://www.polkapojkarna.se/pi%C3%B1a-colada-50g-p-858-c-200.aspx bild2.jpg
http://www.polkapojkarna.se/nyheter-c-259-1.aspx bild3.jpg
http://www.polkapojkarna.se/sangria-50g-p-859-c-200.aspx bild4.jpg
http://www.polkapojkarna.se/aterforsaljarsortiment/retrogodis-c-246-1.aspx bild5.jpg
http://www.polkapojkarna.se/polkagrissnaps-c-256-1.aspx bild6.jpg
http://www.polkapojkarna.se/kickoff--grisfest-c-151-1.aspx bild7.jpg
http://www.polkapojkarna.se/besok-oss-i-granna-i-58.aspx bild8.jpg

Om oss
Polkapojkarna startades på en bakgata i Gränna för 20 år sedan av oss, Daniel och Fredric Agnhammar, nu hittar ni vårt kokeri med butik på Brahegatan, huvudgatan i Gränna.


Vår affärsidé bygger på det ”goda” mötet med människor och att värna om och ta tillvara på våra gamla polkagristraditioner i Gränna. Butiken och kokeriet är inrett i 1800-tals stil med järnspis, spegeldörrar och tidsenliga detaljer. Våra arbetskläder är sydda av Länsmuseets sy-ateljé efter ett mönster från 1800-talet.  Vi värnar också om att hålla en hög kvalitet på hantverket, alla våra polkagrisar tillverkas för hand enligt ett originalrecept från 1859, nedtecknat av fru Amalia Eriksson, en av Sveriges första kvinnliga entreprenörer.


Trots namnet Polkapojkarna, som en gång för länge sedan syftade till att vi var just pojkar, så är det i dag minst 50% flickor i vår laguppställning på företaget. Utan drivet, ambitionen och kreativiteten från våra ”Polkapinglor” genom tiderna, så hade vi inte varit där vi är idag.


Butiken har öppet alla dagar i veckan, året om. Vi strävar efter att alltid erbjuda snabb, trevlig och hjärtlig service. Varmt välkomna till oss på Brahegatan 59 i Gränna! Ge oss gärna ett omdöme på Google!Nedan kan du läsa mer om våra Polkapojkar och Polkapinglor.

Fredric och Daniel

Fredric Agnhammar
Ledning
Han älskar polkagrisar och han älskar Gränna. Mångsysslare som brinner för att placera Gränna på kartan som "the Candy Capital of the World".
 I övrigt tycker han om att resa och att spendera tid med sina barn.

Daniel Agnhammar
Inköp & försäljning
Gillar hojen, motvilliga gymbesök och promenader/jogging-
turer. Tror att GAIS kommer från Gränna. Jobbar på kvällarna med www.condobythewater.com
Innehavare av VM-titel från 2004.
LovisaLjung
Kundtjänst & kontor
Gillar att hjälpa våra kunder, knacka på tangentbord och att ha koll. En superpingla som älskar att resa, men återkommer alltid till "den enda vettiga platsen på jorden", Polkapojkarna.
Gillar allt som har med färg och form att göra, och agerar gärna stilpolis.
Johan Engstrand
Sockerbagare, order & logistik
Polkapojkarnas senaste stjärnskott! Duktig, glad och trevlig kille. På fritiden är det innebandy som gäller, samt att beskåda en och annan Hv71-match.
Rasmus Käll
Sockerbagare
Glad spoling som har jobbat på Polkapojkarna sedan barnsben. Han gillar sommarkatter, fotboll och sitt körkort. Vi misstänker att han
gillar tjejer också.
Sanna Sjöö
Butik, order & logistik
Positiv och glad tjej som har koll på det mesta. På fritiden packar hon gärna karameller, är i stallet och spelar fotboll. Isak Danielsson
Sockerbagare
Glad och positiv kille som flydde från Franssons Polkagrisar för att finna lyckan hos Polkapojkarna. Han gillar att prata, äta nyttig mat och att träna, ibland.

Innehavare av VM-titel från 2010.
Emil Rolfsson
Sockerbagare
Polkapojkarnas egen don Juan, eller försöker vara iallafall. När han inte jobbar hårt så lär han sig franska, drejar och lyssnar på sliskiga ballader. År 2016 firade han att han har jobbat på Polkapojkarna halva sitt liv!
Linn Agnhammar
Butik
Linn älskar att jobba! Hon gillar också att packa strutar på sin fritid samt en och annan burk. Gillar inte spöken, Kjell och demoner.
Mattias Vadsten
Sockerbagare
Bror Vadsten nummer 1.
Pluggar i linköping, så han använder gärna miniräknaren. På sommaren är det PP och grannes friggebod som tar upp hans tid. Frågar man honom själv så är det fotboll och hans fina lilla italienska mustasch som gäller.
Markus Vadsten
Sockerbagare, order & logistik
Bror Vadsten nummer 2.
Som Mattias, fast mindre och med mer damer runtomkring sig. Gillar att spela innebandy och att mysa.
Simon Vadsten
Bagarlärling
Bror Vadsten nummer 3.
Som Mattias och Markus, fast med stadigare ben. Glad och trevlig prick! Anses vara den av bröderna Vadsten med huvudet mest på skaft. På fritiden gillar han att packa burkar samt att spela bandy.
Kalle Wennerberg
Bagare
Positiv och duktig kille som börjar att bemästra polkagrisbakningen. På fritiden är det hårdrock, motocross och Jesus för hela slanten!
Sara Palm
Butik & paketering
Sara är en duktig och mysig tjej från Tranås. Hon gjorde bra ifrån sig under sin PRAO och fick jobb!
Filippa Agnhammar
Butik & paketering
Filippa är en duktig tjej som älskar att packa karameller! Hon är en sann Belieber som dagdrömmer om att möta Justin.Filip Svärd
Bagarlärling & paketering
Filip är en lång och ståtlig grabb som gjorde bra ifrån sig under sin PRAO och fick jobb! På fritiden åker han gärna en sväng elller två i sin EPA.

Lene Agnhammar
Paketering
Lene är en pigg och glad tjej som gärna kommer in och jobbar lite extra! Det tycker vi om!

Alexandra Svenningsson
Ny på jobbet!
Alexandra är en trevlig tjej från Huskvarana. När hon inte sommarobbar så hänger hon på Visingsö, resten av året pluggar hon teknik på ED. Hon är även firmans hygienexpert.
Felicia Dandenell
Ny på jobbet!
Felicia är en mysig tjej som praoade hos oss när hon var mindre, nu har hon äntligen sökt jobb - och det fick hon också!
På fritiden hittar du henne i stallet.
Hedvig Hallin
Ny på jobbet!
Hedvig är en glad tjej, och även årets yngsta polkapingla! På fritiden är det stallet som gäller. I övrigt ryktas det om att hon har världens bästa fastrar...
Elias Vadsten
Ny på jobbet!
Elias är en mysig kille som gjorde en bra PRAO och fick jobb hos oss. På fritiden är det idrott som gäller. Värt att nämnas är också att han är kusin till de tre bröderna Vadsten.Ellen Hållén
Ny på jobbet!
Ellen är en trevlig tjej som älskar att packa strutar! Det är ingen idé att lägga in en stöt på henne då hon har varit tillsammans med sin pojkvän sedan hon var 5 år...Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.

 

Polkapojkarna  |  Brahegatan 59  |  563 32 Gränna  |  SWEDEN  |  Telefon: 0390-12050  |  E-post: info@polkapojkarna.se

ÖPPETTIDER: Vi har öppet alla dagar året runt, minst kl 0900-1700!
Sommarens öppettider: v.29 kl 8-21, v.30-31 kl 8-22, v.32 kl 8-21, v.33 kl 9-20!
Kontorets öppettider är Mån-Fre kl 0900-1700.
Välkommen!

Varan har lagts i varukorgen