Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr

Priser i:

Till kassan
Mina sidor

» Tjäna pengar till klassresan!
» Besök oss i Gränna
» Tillverkning
» Länkar & Återförsäljare
» Köpvillkor/FAQ
» Miljöpolicy

VISA MasterCard Diners

http://www.polkapojkarna.se/gin--tonic-50g--gratis-p-860-c-154.aspx bild1.jpg
http://www.polkapojkarna.se/pi%C3%B1a-colada-50g-p-858-c-200.aspx bild2.jpg
http://www.polkapojkarna.se/nyheter-c-259-1.aspx bild3.jpg
http://www.polkapojkarna.se/sangria-50g-p-859-c-200.aspx bild4.jpg
http://www.polkapojkarna.se/aterforsaljarsortiment/retrogodis-c-246-1.aspx bild5.jpg
http://www.polkapojkarna.se/polkagrissnaps-c-256-1.aspx bild6.jpg
http://www.polkapojkarna.se/kickoff--grisfest-c-151-1.aspx bild7.jpg
http://www.polkapojkarna.se/besok-oss-i-granna-i-58.aspx bild8.jpg

Skolklasser & Föreningar

Sälj godis - tjäna pengar till klassresan eller föreningen!

Behöver klassen eller föreningen tjäna pengar till klassresa eller turnering? Genom att sälja godis från Polkapojkarna kan ni tjäna snabba, säkra, pengar!


Vill ni läsa i lugn och ro eller ta med material till klassmötet? Ladda ned vår PDF nedan!

Information till Skolklasser & Föreningar! PDF:en är färdig att skriva ut!


Vanliga frågor och svar


Vilka produkter säljer bäst?
Vi rekommenderar alla att sälja både polkagrisstänger och strutar fyllda med kolor och karameller. Barn äter stänger och vuxna äter kolor och karameller. Ni får därmed en bredare kundkrets om ni väljer att sälja bägge delar. Dessutom har ni färre varor att sälja, vilket leder till att du inte behöver lika många kunder för att tjäna samma pengar.


Hur mycket ska vi ta betalt för godiset?

Vad ni väljer att sälja godiset för är helt upp till er själva. Vi rekommenderar att man säljer polkagrisarna för 20:-/st eller 8 st för 100:-. Strutarna 25:- eller 5 st 100:-.
Ni bör alltid ha mängderbjudande på godiset, då säljer man slut betydligt fortare.

Hur stort paket ska vi sälja?
Det beror på hur många ni är som säljer, hur mycket tid ni har och givetvis hur mycket ni har tänkt er att tjäna. Vi rekommenderar alla att välja ett paket som känns rimligt just för er. Vi kan inte ta emot returer, då godis är en färskvara. Skolklass & Förenings-paketen är ALLTID fraktfria så det är bättre att beställa ytterligare ett paket när ni sålt slut tidigare än förväntat!

Vilka smaker får man?
Med över 20 år i branschen vet vi vilka smaker som säljer bäst! För att det ska gå så snabbt som möjligt för er att sälja slut och tjäna pengar, så sätter vi ihop den mest säljande blandningen.


Hur stor är vår förtjänst?

Det beror på hur mycket ni väljer att sälja och hur ni väljer att prissätta godiset. På webshopen kan ni se ungefär hur mycket ni kan tjäna på de olika paketen, vill ni veta exakt hur mycket ni kan tjäna följer ett räkneexempel nedan. Kom ihåg att förtjänsten varierar beroende på hur många stycksaker och mängderbjudanden ni säljer! De flesta skolklasser väljer att erbjuda mängderbjudanden och hinner med flera omgångar per termin, därmed tjänar de betydligt mer än om de hade sålt en omgång med enbart styckpriser!


Hur lång är leveranstiden?

Vi bakar er beställning och skickar beställningen inom 1-5 arbetsdagar efter att ni lagt er beställning här på webshopen, ni bestämmer själva om vi ska skicka den till skolan/föreningslokalen eller hem till er kontaktperson. Vi skickar alltid Skolklass & Förenings-paket fraktfritt!


Måste vi betala direkt när vi handlar?

Vi erbjuder Klarna Faktura med 30 dagars kredit, ni kan också välja att dela upp betalningen eller att betala med kort direkt i kassan.


Besök oss på klassresan

Om ni säljer våra produkter för att tjäna ihop pengar till klassresan och sedan har vägarna förbi Gränna är ni varmt välkomna att titta in till oss som VIP-besökare!

Ni erhåller 20% rabatt på allt i butiken samt något varmt nybakat. Ta en titt i grytan och umgås med bagaren, kanske får någon prova på att baka en egen polkagris. Det blir också tävling med fina produkter ur vårt sortiment som priser.

Så tveka inte att besöka Polkapojkarna i Gränna under er klassresa - ni kommer inte att ångra er!

Även om ni väljer att inte sälja våra "grisar" så är ni självklart välkomna att besöka oss på er skolresa ändå! Skolklasser som besöker oss på plats erhåller 20% rabatt i butiken samt en trevlig stund hos oss med provsmak på varm, nybakad, seg deg och annat kul.

Kontakta oss på 0390-120 50 om ni vill boka ett besök hos oss inför er skolresa eller om ni vill veta mer om att tjäna pengar till klassresan!

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.

 

Polkapojkarna  |  Brahegatan 59  |  563 32 Gränna  |  SWEDEN  |  Telefon: 0390-12050  |  E-post: info@polkapojkarna.se

ÖPPETTIDER: Vi har öppet alla dagar året runt, minst kl 0900-1700!
Sommarens öppettider: v.29 kl 8-21, v.30-31 kl 8-22, v.32 kl 8-21, v.33 kl 9-20!
Kontorets öppettider är Mån-Fre kl 0900-1700.
Välkommen!

Varan har lagts i varukorgen